Etichete personalizate din autocolant offset sau PVC

In sfarsit ne putem bucura de etichete personalizate pentru produsele noastre. De mult timp clientii nostri ne spuneau ca ar dori forme atipice pentru etichetele produselor pe care le vindeau, iar noi, din pacate, nu puteam oferi decat etichete care se puteau taia la ghilotina, adica patrate si dreptunghiuri.

Anul acesta a inceput cu o noua achizitie care ne permite acum sa oferim clientilor nostri etichete personalizate din autocolant offset sau PVC taiate la orice forma, oricat de atipica ar fi.

Astfel, daca faci bere sau vin, daca vinzi cafea sau ceai, daca produci si comercializezi praline, ciocolata, dulceata, icre, zacusca sau orice alte produse care au nevoie de etichete personalizate, comanda etichete in forme atipice ca sa te diferentiezi de concurenta.

Etichete personalizate cutterate pe contur

Autocolantul offset vine in varianta mat sau lucios, apoi cel PVC vine in variantele mat, lucios si transparent. Pe aceste autocolante se poate printa full-color (CMYK), dar se poate printa si cu culori speciale: auriu, argintiu si lac selectiv. Si daca chiar vrei sa ai ceva special, atunci opteaza si pentru innobilarea etichetelor tale cu folio (auriu, argintiu, cupru etc.).

Etichete personalizate cu folio, culori speciale, premium

In sfarsit poti avea etichete premium la tiraje mici si medii. Nu mai este nevoie sa tiparesti mii de etichete, nu mai este nevoie de matrite, clisee, filme etc., deoarece tehnologia noastra este complet digitala si iti poate oferi aceeasi calitate ca la tehnologiile clasice (offset sau flexo) care iti impuneau insa tiraje mari.

Etichete premium, personalizate

Putem printa si taia grafici diferite de la coala la coala. Putem printa etichete personalizate cu numele clientilor, astfel incat fiecare eticheta sa aiba alta personalizare. Daca chiar vrei sa te apropii de clienti, gandeste personalizat: pune numele clientilor sau chiar numele angajatilor, creeaza etichete pentru fiecare eveniment in parte, pentru fiecare campanie in parte, pentru fiecare sarbatoare in parte.

 Etichete decupate pe contur

Acum poti intr-adevar sa fii mai aproape de client si sa te diferentiezi de concurenta!

Postarea anterioara

0 Comentarii